Forsiden
Læs dagligt relevante nyheder omkring emballage, mærkning og pakning på vores søstersite:
PACKobserver.dk
Har du problemer med visning af nyhedsbrevet? Klik her for at se det i din webbrowser.
19.09.16: Da Coop sidste år lancerede sin "Sammen om bedre mad"-strategi, lagde man specielt vægt på at få lokale varer ind i koncernens butikker. Nu vil man også - på et praktisk plan - gøre vejen dertil nemmere for de små, lokale producenter og derfor introducerer man nu et såkaldt detailhandelskørekort.
Læs mere
19.09.16: To så forskellige kendte virksomheder som Nestlé, der er verdens største fødevarevirksomhed, og elektronikgiganten Samsung, slår sig nu sammen i et opsigtsvækkende samarbejde for at skabe helt nye digitale produkter inden for sundhed og ernæring.
19.09.16: Dansk detailhandel er blevet en vigtig aktør i bestræbelserne på at begrænse madspild og udgør dermed et eksempel på, hvordan mere bæredygtigt forbrug kan opnås med forholdsvis enkle midler. Det viser en undersøgelse fra Aarhus Universitets business school, BSS, der også peger på at op imod 40 procent af alle fødevarer i de rige lande går til spilde, og at det især er husholdningerne, der har skylden.
15.09.16: Kan listeria være et problem i din fødevarevirksomhed? Og hvordan får du styr på produktionen, så du undgår at gøre dine kunder syge af madbakterien? Fødevarestyrelsen stiller spørgsmålene og giver også svar i en ny guide.
15.09.16: Restaurantkæden Bone’s har arbejdet med portionsstørrelser på pommes frites, tilbyder doggybags og genbruger organisk affald. Forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad håber, at andre restauranter følger trop.
19.09.16: På FoodTech-messen præsenterer Eilersen Electric A/S en ny serie hygiejniske vejeceller type CL og CM specielt velegnede til tank- og beholdervejning i eksempelvis medicinal-, fødevare- og procesindustrien.
13.09.16: Dimensioner, design og færdigt produkt. Et nyt online slangecenter guider trin for trin virksomheder igennem en række valg, og valgene opdateres løbende i billeder øverst på siden, så man til sidst kan se det endelige produkt inden bestilling. Slangesamleren, som den også kaldes, demonstreres på FoodTech-messen i november.
15.09.16: Piskefløde eller cremefraiche? Med en ny flødefraiche fra Arla Foods, som lanceres under mærket Karolines Køkken, og som man selv kalder den største nyskabelse inden for fløde og cremefraiche i mange år, mødes det bedste af to verdener. Flødefraiche skal således forene det cremede og det syrlige og kunne bruges i alt fra hverdagssupper og klassiske gryderetter til festlige desserter.